dilluns, 20 de setembre del 2010

Presentació de "Coser y Tejer"


El passat dijous va tenir lloc la presentació del llibre "Coser y Tejer" de la Maria Antonia Casals. El concorregut esdeveniment va tenir lloc a la botiga  El Club de la Aguja , un lloc que fa les delicies de qualsevol persona interessada en el món del patchwork i del punt. La Maria Antonia va fer servir botons meus en algunes de les peces que ha dissenyat i confeccionat per a aquest llibre. Jo encara no havia tingut la oportunitat de veure'l ni tampoc de conèixer a l'autora, així que vaig anar a la presentació amb moltes ganes i molta curiositat.



"Coser y Tejer" és realment un llibre preciós, impecablement editat. L'exquisit estilisme corre a càrrec de la Neus Bosch i té unes fantàstiques fotografies realitzades per Albert Font. Tot plegat realça encara més la bellesa de la roba de la Maria Antonia, uns dissenys que combinen teles de reminiscències japoneses amb prendes teixides de llana, combinat amb una gran sensibilitat pels petits detalls. Tot és molt petit, perquè està pensat per als més petits de la casa :)
Allí vaig poder també conèixer l'autora. La Maria Antonia va resultar ser una persona realment encantadora,. No vam poder xerrar gaire perquè hi havia una cua de gent esperant que els hi signés el llibre però em va regalar una dedicatòria molt emotiva amb dibuixet inclòs. La breu trobada em va descobrir una persona jovial i oberta, molt atenta a les petites coses i poseïdora d'un gust exquisit.
No és gaire freqüent que pugui veure els meus botons cosits en alguna peça de roba. No us podeu imaginar la il·lusió que em fa poder-los veure i més en unes circumstàncies tan especials, ... és tot un luxe!


4 comentaris:

mar anton ha dit...

Enhorabuena guapa!!!! por cierto muy bonitos tus botones....

Un besote.

Eli Pastafangs ha dit...

Qué bien que te gusten :)
un petonet, guapa!
Eli

chriterre ha dit...

Quel honneur !
Toutes mes félicitations
Christophe

Eli Pastafangs ha dit...

Merci Christophe, je suis très contente!! :)
Eli

Related Posts with Thumbnails