divendres, 22 d’abril del 2011

No volia sopa...

 
Aquests dies no són precisament dies de descans per a mi... M'ha arribat un encàrrec de cop i volta i em toca fer un munt de peces iguals!! El destí em depara una i altra vegada enfrontar-me amb les meves incerteses. No volia sopa? Doncs tres tasses!
O més ben dit 24 bols... IGUALS :-)


 Així que aquí em teniu, enganxada al torn i a poc a poc, els bols es van reproduint i van omplint el taller... Estic rodejada!!! Com sol passar, els clients volen l'encàrrec com qui diu per ahir, així que prefereixo assegurar-me el tret i n'estic tornejant uns quants de més. Alguna peça es perdrà pel camí...

 

 En realitat estic contenta. No hi ha millor manera d'aprendre que treballar i cada vegada que m'enfronto a un nou repte com aquest, sé que aprofundeixo una mica més en la tècnica i en la meva relació amb l'argila. Veure que el material reacciona com tu vols entre les mans produeix moments de molta satisfacció. Penso en el moment en que vaig prendre la decisió de llençar-me i apostar per la ceràmica, aviat farà un anyet de tot allò i el balanç és positiu. Estic fent el que realment m'agrada fer, si algun dia pel què sigui no puc seguir fent-ho... que me quiten lo bailao! Ara per ara sóc precària però feliç :-)

7 comentaris:

Marcos Pacheco ha dit...

Estan de puta mare!!! El torn no te cap secret, només son hores i que t'agradi molt..... i si algun dia et quedes col·lapsada et vens a La Bisbal a fer un intensiu.

Marc Patxec

Eli Pastafangs ha dit...

Ei Patxec!! :-D
No hi ha dubte que les "hores de vol" són el gran secret del torn, què t'he de dir a tu!!! De moment vindré a La Bisbal a catar un cremat sorpesa el dia 7, je
petons
Eli

Marcos Pacheco ha dit...

Ole!!

chriterre ha dit...

Hola!!
Tu te lances dans la série... et c'est une réussite ...
Christophe.

Elena Netalga ha dit...

Practica, Bufona, que en cuanto me recupere te voy a encargar cinco docenas de tazas con platitos, tos idénticos, muejejeje.
Petons i petons.

Eli Pastafangs ha dit...

Ça n'arrive pas comme ça, Cristophe, tu sais bien... le tour ça sont des heures et des heures de practiquer!! Pas d'autre secret... ;-)

Eli Pastafangs ha dit...

¡¡¡Cinco DOCENAS, Binsent!!!
Ok, yo voy practicando... y tu ya puedes ir haciendo sitio en tus armarios, a ver dónde las metes, je...
Un PETó Gran de la Bufona :-)

Related Posts with Thumbnails