dimecres, 4 de març del 2009

"Revolution" a Alfar Galería Azul

"Revolution" és el títol de la nova exposició que ens presenta Alfar Galería Azul des del seu lloc web: "Eva Castaño, Fernando Garcés, Gregory Miller, Janne Hieck, son cuatro ceramistas independientes, artistas que Galería Azul ha reunido en esta muestra colectiva que hoy nos complace presentar dentro del programa de exposiciones en la web. Cada uno, a su manera, encuentra en la vasija un símbolo de individualidad en forma y concepto; su revolución es ver en el objeto, y más allá del mismo, el significado de hacer una alfarería para el momento actual (en la era de la tecnología)". Així ens reumeix Maria Jesús Sarmiento els trets que identifiquen la selecció triada per a aquesta nova mostra virtual. Quatre artistes d'origens i estils ben dispars que s'afegeixen a un elenc de ceramistes que ja han figurat a la galeria virtual, a l'historial de la qual figuren noms com els de Maria Bofill, Helena Andersson, José Antonio Sarmiento o Madola, per a posar algun exemple.

Aqusta vegada ens conviden a contemplar l'expressió del foc i la sal damunt les peces de Janne Hieck, amb la força del llenguatge propi de l'ofici ancestral de la terrisseria.



Les traces del foc i la sal també cobreixen les peces de Gregory Miller com una pell tatuada. Un regust de la terra sorgeix de l'argil·la treballada.



Claredat de línies i un minimalisme que cedeix protagonisme a la forma és el que trobarem a l'obra de Fernando Garcés.




L'Eva Castaño recobreix la lluminositat de les seves creacions de gres i porcellana amb delicades incursions de color.



Aquesta és la nova proposta d'Alfar Galeria Azul, un lloc que fa de la qualitat i la rigorositat el seu lema i on, si realment us interessa la ceràmica, hi trobareu, notícies d'actualitat i artícles que tracten amb profunditat els diversos aspectes de la ceràmica contemporània a casa nostra.

Related Posts with Thumbnails