diumenge, 15 de març del 2009

Ceràmica a la Xarxa. Difusió de la ceràmica artística a través d'internet



El proper 27 de març (divendres), l'Escola Superior de Ceràmica d'Alcora organitza aquesta jornada sobre ceràmica a la xarxa. Només cal donar un cop d'ull als/les participants per a saber que serà d'allò més interessant. Algunes de les pàgines web o de blogs que elaboren dia a dia aquesta gent, són llocs de referència quan m'assec davant l'ordinador (com el blog de Fernando Malo, Alfar Galería Azul o Conbarro). Espero que d'una manera o altra arribin ecos del que tindrà lloc a Alcora el dia 27, per a nodrir als internautes que no hi podrem assistir. Per als qui sí que hi pugueu anar, aquest és el programa:

Matí: presentació de les diferents pàgines web dels convidats i a continuació taula rodona sobre la importància de l'ús de les noves tecnologies en la difusió de la ceràmica artística.

Tarda: Taller de blogging.


Convidats:
1. Ceramista: Fernando Malo.
2. Publicació ConBarro: Ignacio Rejano Martínez (professor d'escultura de l'UMA),
Xavier Montsalvatge (ceramista i col·laborador de la revista).
3. Institució oficial: Museu de la rajola Manuel Safont de Onda, Marc Ribera Giner, educador artístic i Vicent Estall i Poles, director del museu.
4. Escola de ceràmica: Francisco Alcántara de Madrid, Carlos Estades.
5. Associació: Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica, Oriol Calvo.
6. Galeria en la web i crítica especialitzada en ceràmica: Alfar Galería Azul, MªJesús Sarmiento.
7. Taller de blogging: Ana Gutiérrez Pascual, informàtica

Objectiu de la jornada:
Crear un espai d'encontre/trobada i intercanvi entre els interessats en el camp de la ceràmica artística, del qual puguin sorgir noves propostes per promocionar-la i gaudir-ne. L'activitat està pensada tant per a estudiants i docents, com per a professionals i amants de la ceràmica en general.

Programa de la jornada:
9:00 - 9:30 Lliurament de documentació
9:30 - 9:45 Inauguració de la Jornada, a càrrec de les autoritats.
9:45 -11:15 Presentació de la web i el blog del ceramista Fernando Malo. Presentacions de les webs de: Escola de Cerámica Francisco Alcántara i Museu de la rajola Manuel Safont de Onda.
11:45 -12:00 Pausa
12:00 -13:30 Presentacions de les webs de: Revista ConBarro, Alfar Galería Azul i Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica.
13:30 -14:15 Taula rodona i torn de preguntes.
14:15 -15:30 Menjar|Dinar
16:00 -18:30 Taller de Blogging
18:30 Clausura de la jornada
Related Posts with Thumbnails