dijous, 14 de juliol de 2011

Exposició: Del mar: el blau de Maria Teresa Capeta

 

 La Maria Teresa Capeta, s'ha endinsat en la poètica blava de la pasta egípcia en les seves darreres peces. Encara queden uns pocs dies per a poder veure l'exposició Del mar: el blau a la galeria de la Camil·la Pérez Salvà d'El Vendrell.


Diu l'autora que la pasta egípcia és una matèria viva. Un material viu com ho és el punt de partida: el mar. Després de la cuita, les peces segueixen evolucionant, adquirint eflorescències sobre les superficies vitrificades, tènues pàtines en forma de polssim blanc, com espurnes d'escuma ...


Una simfonia de blaus defineix l'essència cromàtica d'aquestes delicades peces: boles i àbacs.La galeria de la Camil·la és un raconet que no podeu deixar de visitar si mai aneu a El Vendrell. En els temps que corren, la capacitat de tirar endavant iniciatives com aquesta em sembla la demostració més definitiva de la naturalesa dels llaços que uneixen aquesta gent amb la ceràmica.


Un compromís  envers l'art i la ceràmica, que la Camil·la fa palesa periòdicament i amb molta sensibilitat al seu blog En blau. Una lectura molt recomanable!

2 comentaris:

Camil.la Pérez Salvà ha dit...

Moltes gràcies per visitar l'exposició de la Ma Teresa, realment crec que val la pena.
I gràcies també pel comentari que fas del meu espai i del bloc En Blau.
Ceràmica, sempre ceràmica...
Una abraçada.
Camil.la

PASTAFANGS ha dit...

SEMPRE CERÀMICA!!! :-)
una abraçada
Eli

Related Posts with Thumbnails