diumenge, 10 de juliol del 2011

Col·lecció de forns Domadores de Fuego 2011


 Pastafangs té el plaer d'oferir-vos en exclusiva alguns del models de la nova col·lecció de forns per a la temporada Estiu 2011.
Aquí dalt, presentem el fornet-cubell de José Ramos. Pulcre i elegant, molt adequat per a quedar bé davant els convidats a la nostra cuita. S'alimenta amb gas propà i amb un ús adequat, és capaç de proporcionar-nos peces irisades de qualitats úniques.



 El forn del Miguel Molet, té una alimentació mixta de gas i llenya. Construït a base de maons convencionals i amb acabats de manta ceràmica, consta de xemeneia i d'una cambra de combustió separada del compartiment on es couen les peces. Ideal per a peça acabada amb terra sigillata.



 Un clàssic. Forn de paper de la Leonor Dupic. Estructura de malla recoberta de paper i molta barbotina. Alimentació de llenya. Ideal per a una jornada familiar amb canalla. Baixa temperatura.



Forn de llenya de La Factoria de Núvols. Especialment indicat per a piròmans avançats i per a espectacles en general. Apertura preferentment nocturna... i amb motoserra! :-)



Forn mapuche de la Maritxu Morales. Aquest forn ancestral arriba a temperatures poc determinables gràcies a la combustió de llenya i carbó de Santiago del Estero . El desenfornament quan el forn encara està a temperatura, estil raku, provocarà la diversió dels més temeraris.





Forn de gas de l'Alberto Hernández. En forma de caseta, amb alimentació de propà simultània per dos punts. Indicat per a cremar llits en les nits d'insomni. Fet a mida d'un sommier individual i equipat amb un parell d'agafadors per a poder obrir i fer reduccions durant la cuita.

Si us heu quedat amb ganes de més, a la web de Domadores teniu un munt d'informació complementària sobre aquest excepcional esdeveniment i sobre els models de forn utilitzats per aquests genis de la cuita que durant tres dies van omplir de foc i de fum el tranquil poble de Muel.

Related Posts with Thumbnails