dilluns, 11 de juliol del 2011

Exposició: Camins d'aprenentatge a l'ACC


 "Camins d'aprenentatge" és el títol de l'exposició que es pot veure actualment a l'Associació de Ceramistes de Catalunya. Hi podem veure treballs realitzats pels alumnes de l'especialitat de ceràmica de l' Escola d’Art de Vic.   M'he quedat realment impressionada del nivell de les peces que es presenten, tan per l'aspecte tècnic com pel treball conceptual que s'intueix darrere...


Joies de porcellana de la Núria Vila


"La ceràmica és un dels temps de l’Escola d’Art de Vic: un temps que es conjuga amb la resta dels que existeixen a l’escola. Un temps/camí d’aprenentatge de l’excelència de l’ofici: que convida a la reflexió a través de les mans, a la innovació amb la tradició com a mitjancera i al disseny més rabiosament contemporani a través de la quotidianitat dels objectes. Un temps que necessitem a l’escola, i a la vida."


Homenatge al que no es veu de Natàlia Pujol
  Mai és una sola la causa de que, de les escoles, surtin treballs de qualitat. És una responsabilitat compartida entre el centre, els professors i els alumnes, que en aquest cas són:  Sol Roca, Txell Gay, Laura Padrós, Teresa Fernández, Rosa Gay, Alba Portell, Gori Sastre, Natàlia Pujol, Núria Vila, Ferranda Porredon, Marc Marcet, Alícia Pradell, Montse Cots, Diana Hernández, Collins Buko, David Riera, Eli Bosch, Sama Genís, Anna Pons, Marta Payàs, Gemma Codina, Núria Mora.

Todos somos pollos de Diana Hernández
 Podeu apropar-vos a veure l'exposició fins el divendres, 29 de Juliol i un cop passat l'Agost, quan l'Associació reobri després de les vacances encara tindreu uns dies més.

La mosca de Gori Sastre


Si voleu un consell... no la deixeu escapar!!!

Bambús de Rosa Gay

2 comentaris:

Gori ha dit...

M'ha fet molta il·lusió llegir aquesta entrada i estic content de que t'hagi agradat.

En nom de tots els participants, gràcies per les teves paraules.

Una forta abraçada.

Eli Pastafangs ha dit...

Gràcies a vosaltres Gori! Exposicions com aquesta que ens proporcionen aires nous i que ens transmeten passió per la matèria són, a aquestes alçades, una cosa realment molt necessària en el nostre entorn ceràmic. Tan de bo n'hi hagués moltes més!!!
Una abraçada
Eli

Related Posts with Thumbnails