dimecres, 26 de maig del 2010

Arriba CERCO 2010

 peça de Yukiko Murata

La calor sempre és un element favorable per a la ceràmica. Amb l'arribada de la calor semblen florir arreu els esdeveniments ceràmics i els blogs s'omplen de convocatòries. Aquest blog no serà menys... I el primer esdeveniment de l'genda, és com no, CERCO 2010. De la interminable oferta de la fira, rebo per duplicat ( via Yukiko Murata i Cristina Guzman) la invitació a visitar l'exposició que la galeria Camil·la Pérez Salvà tindrà ubicada al Centro de Artesania de Aragó (Antiguo Matadero, Saragossa) del 27 al 30 de maig. La inauguració serà demà, 27 de maig, a les 18 hores. 




Des d'aquí desitjar tota la sort a la Yukiko i a la Cristina, i a la resta de participants i recomanar l'assistència als que us apropeu a CERCO. Crec que valdrà la pena!


I el  Miguel Ángel Gil també em notifica la seva presència a CERCO amb  "Algunas impresiones sobre barro, o las virtudes de la inconsistencia". Les dues peces que figuren al cartell són realment interessants! L'exposició s'inaugura justament avui, 26 de maig a les 20h a la Galería La libreta de los dibujos (C/ Contamina 19 de Zaragoza). També molta sort per a ell i que tinguem CERCO per molts anys :).


2 comentaris:

Alberto Andrés ha dit...

muchas gracias eli por el entusismo con el que tratas a CERCO.

un saludo
Alberto Andrés

Eli Pastafangs ha dit...

Lástima que este año tampoco voy a poder ir... Creo que a estas alturas CERCO es ya un referente a nivel internacional, también un interesante lugar de encuentros y hallazgos, la oportunidad de abrirse un poco más al mundo como ceramistas. Todo eso es gracias también al trabajo de mucha gente que año tras año ha (...habéis...?) invertido tiempo, energía y esfuerzo a este evento y que lo ha llevado a ser lo que es. Esta gente se merecen todo mi entusiasmo, desde luego!
Saludos
Eli

Related Posts with Thumbnails