dilluns, 10 de maig del 2010

EXPOSICIÓ Unitats Familiars

 Foto: Anna Rodríguez


Aquesta sí que és una convocatòria que em fa especial il·lusió de difondre! Més que res perquè he viscut el procés d'una forma tangencial però suficient per a poder valorar la feina, la perçeverança i l'esforç que hi ha darrere i les bones raons que han impulsat a dur-lo a terme.  
Es tracta d'un projecte els beneficis del qual seran destinats directament a l'organització d'una jornada musical que suposi per als menors del centre d'acollida El Mas de Gualba un trencament amb la rutina quotidiana del centre. El projecte ha estat desenvolupat per l'Associació de Ceràmica La Xamota. La inauguració de l'exposició serà el dissabte 12 de juny. Crec que serà una bona ocasió per a poder disfrutar de la creativitat inesgotable dels nens i nenes del centre i de les peces realitzades per les alumnes de La Xamota.  També per a col·laborar a que aquesta jornada musical tan especial sigui possible. Des d'aquí l'enhorabona a la Penélope Vallejo, ànima mater de l'assumpte, i a tota la gent que ha prestat temps i dedicació a aquest preciós projecte.




Foto: Anna Rodríguez




A  La Quadra, sala cultural de Sta Mª Palautordera del 12 al 20 juny
Obert cada dia
laborables: 11-13 i de 17-20h
festius: 10,30-13,30 i de 16,30-20,30h
Els treballs que s'hi exposaran són el resultat d'una sèrie de sessions al taller de ceràmica amb els alumnes de La Xamota i amb els menors del centre d'acollida El Mas de Gualba, amb l'objectiu de crear un POBLE en el que hi tenen cabuda tots els models d'unitat familiar que poguem imaginar!

L'exposició és benèfica, és a dir, amb una aportació econòmica el públic podrà adquirir una peça de les que conformen la instal·lació amb els diners recollits es muntarà el 27 de JUNY una JORNADA MUSICAL al centre d'acollida en la que els nens i nenes podran tocar diferents instruments musicals i a la tarda hi haurà un concert i una festa en la que es farà l'entrega de les peces al públic que hi hagi participat.
Us agraïm el vostre interès i confiem en veure-us per l'exposició!!!!!

Podeu consultar fotos i informació al blog

Associació de Ceràmica La Xamota

2 comentaris:

CERÀMIQUES ha dit...

ets una guapa!!!!!! a veure si me n'ensurto amb la fotoceràmica!!!!!!!!

Eli Pastafangs ha dit...

Te'n sortiràs més que bé, segur :)
Ânims amb la recta final!!!
Petons
Eli

Related Posts with Thumbnails