dimarts, 2 de novembre del 2010

Compartir taller


Aquestes peces tan fresques i hipnotitzants les fa la meva companya de taller, l'Ester Artajo. Ara ja fa més d'un any que compartim espai i he de dir que estic encantada. L'Ester és una curranta de cap a peus. Fa més hores que un rellotge, tot i que ha de combinar la feina al taller amb  la "seva altra feina"  (us sona?) al Poble Espanyol. Allí canvia de material i treballa el vidre a la botiga-taller de LuesmaVega. Però l'Ester també porta la ceràmica a la sang i és fantàstic tenir algú al taller amb qui poder intercanviar experiència, dubtes, idees... I bé, l'Ester també ha estat realment allà quan ha calgut, a les verdes i a les madures... vaja, enmig de tant de desastre natural i tant de paleta desastrós no sé què hagués fet sense ella!!


I a l'altell del taller, tot i que no es  prodiga tant com voldríem, ja fa temps que s'hi ha instal·lat la Jamaine. La Jamaine treballa al Liceu amb el tema vestuari i ha omplert el taller de materials de tota mena per a reciclar. És tota una artista també!!
El proper diumenge hem preparat totes tres un dia de portes obertes i una mica de castanyada per a amics i coneguts. Si seguiu el Pastafangs i no ens coneixem, però us ve de gust apropar-vos-hi, escriviu-me un mail i us envio els detallets. També esteu convidats/convidades a passar!
Related Posts with Thumbnails