diumenge, 6 de novembre de 2011

Aigua!!!


Aigua, aigua i més aigua aquest diumenge al matí a La Bisbal. Alguna gent s'ha apropat al forn i desafiant la pluja ha fet un primer intent de desenfornar, però les condicions no eren en absolut favorables. L'abundant aigua ha convertit els voltants del forn en un fangar que ha portat més d'un mal de cap als presents. Des del Consorci informen: "Avui, per afegir una mica d'èpica al projecte, els mateixos materials amb què vam construir els cairons, la terra i l'aigua, ens han fet recular. Dissabte que ve ho tornarem a provar. Serem a la rajoleria a partir de les 9h per desenfornar. Salutacions a tots!"

 
Amb tanta pluja no he pogut passar pel forn, però el Consorci de les Gavarres està fent un molt bon seguiment de tot el procés, i avui tampoc s'ha volgut perdre el que pogués passar. El reportatge gràfic d'aquesta èpica temptativa de desenfornament el teniu aquí: https://picasaweb.google.com/102335450772588691361   En fi... coses de la tardor, però a la segona va la vençuda: dissabte que ve tenim tots una altra cita!!

2 comentaris:

Camil.la Pérez Salvà ha dit...

Quina llàstima, ja és bo ja que plogui, però ara potser ja fa massa dies.
Al Baix Penedès també ha plogut tot el cap de detmana.

Eli Pastafangs ha dit...

Doncs sí, llàstima... perquè vaig pujar expressament i la setmana que ve no podré!! M'hagues agradat ser-hi, però així són les coses...

Related Posts with Thumbnails