L'any passat quan hi havia obres al taller, no em vaig poder estar de recollir un cubell de terra excavada per a veure què passava si la treballava. Allà es va quedar el cubell fins fa molt poc. Farta de veure'l rondar pel taller, finalment vaig afegir-hi aigua, vaig tamisar la terra, vaig pastar-la bé i vaig fer una petita prova. És fàcil de treballar a pessic... El següent pas va ser la cuita de bescuit (980ºC).
És com un fang vermell extrany, amb força gra...
I com veieu aguanta molt bé la baixa temperatura! La meva intuïció em deia que l'alta temperatura ja no l'aguantaria tan bé, però no he pogut resistir la temptació de comprovar-ho... Sóc massa curiosa!! Què passarà??
... intriga, emoción.... :-)
[...imagineu que passen uns quants dies...]
[...imagineu que passen uns quants dies...]
Tachaaaan!!! Era d'esperar, no? Però està bé corroborar de tant en tant que la teva intuició no falla... Voilà!
2 comentaris:
tengo el mismo dilema..., esta semana, en coladas he obtenido cuencos muy finos me pregunto si resistirán hornearlos dos veces(bizcochado y esmaltado)sin rajarse..veremos.
Hola Natalia!
Bueno, si es una colada comercial tienes más posibilidades de que la cosa salga bien, normalmente aguanta aunque sea fina :-)
Esto era un experimento con una tierra que recogí del suelo trabajada como si fuera arcilla y... bueno, para baja temperatura funciona!
Publica un comentari a l'entrada