divendres, 25 de març del 2011

Companyia al taller...


Avui ha estat el primer dia  a taller després que la Marina hagi marxat de nou cap a França. La Marina em va contactar per mail fa un temps per a venir a fer el que els francesos anomenen un "stage" al meu taller. Estudia joieria a Lyon, i abans d'acabar els estudis, l'escola demana als seus alumnes que tinguin un breu contacte de dues setmanes amb algun altre ofici. Ella va triar la ceràmica, i ha estat aquests darrers dies venint al taller i descobrint les coses més bàsiques del nostre ofici. He intentat ensenyar-li tot el que he pogut, dues setmanes no donen per gaire.... Però quan t'agrada una cosa, poder-li descobrir a una altra persona allò que tant t'agrada és realment molt bonic.


 La Marina ha descobert que hi ha moltes argiles diferents per a treballar i que no totes es comporten igual ni donen el mateix resultat. També ha tastat per sobre les possibilitats dels esmalts. Una de les coses que més li va costar al principi, va ser treballar directament el material amb els dits. En el món de la joieria sempre acostuma a haver-hi una eina pel mig... I aprofitant que estava preparant el curs de fotoceràmica també va imprimir algunes peces.


El darrer dia em va dir que ara, quan mirava una peça de ceràmica, veia moltes coses que abans no era capaç de percebre.
Estic contenta, missió acomplerta! :-)

1 comentari:

chriterre ha dit...

Bravo à ton élève pour son ouverture d'esprit dans le monde de la céramique et bravo à toi Eli pour ce que tu donnes.

Related Posts with Thumbnails