dilluns, 7 de març del 2011

Camí de colors


Hi ha un camí a La Bisbal, més enllà del convent, on el terra és ple de  colors...





Un munt de trossets de ceràmica esmicolada sembrats al llarg del camí





5 comentaris:

Ateliê v.cardia ha dit...

Hola Eli ¿d'acord?
He passat per això en el meu forn elèctric i Seia bo que el mapa dels cons forn sencer amb 7,8 i 9 de manejar per tenir una idea exacta de la temperatura del seu forn. Una altra cosa important és utilitzar un piròmetre sense forn, el forn de piròmetres tendeixen a perdre precisió.
bjs Vicente.

Marcos Pacheco ha dit...

L'altra dia en un bar de La Bisbal, el borratxo del poble deia que havia vist una persona fent fotos amb molt interès al terra,comentava que estava al mig d'un camí i que no deixava passar els tractors ni les ovelles,la gent del bar no s'ho creia.....jo ara si.

Abans i no fa gaire temps, tots els camins que envolten La Bisbal,per emplenar els forats fets per l'aigua o per evitar la pols,s'emplenaven de rajoles esmicolades que sortien de les empreses de ceràmica del poble,eren rajoles que no es podien aprofitar per la venta...una bona manera de reciclar.
Això si, de petits anàvem tot el dia amb les rodes de la bici punxades.

Un petó Eli

Eli Pastafangs ha dit...

Olá Vicente!
Ontem eu coloquei no forno conos sobe e desce para três temperaturas próximas de 1260 ° C. Mostre-lhe as fotos em breve. Mas já vi que a temperatura subiu muito lentamente após 900 º C e isso não é normal ... Agora eu me pergunto por que não aumenta mais rápido! Outras pesquisas!
bjs
Eli

Eli Pastafangs ha dit...

Sí Marcos, jo mateixa... ja saps com som els de ciutat que flipem quan ens treuen de la city... la veritat és que era molt bonic :-)
I tu, has aconseguit descansar una mica?
petons
Eli

biscuit ha dit...

Genial...!

Related Posts with Thumbnails