dilluns, 3 de gener del 2011

Treballant amb la Lola Ganchillo...



 Us presento a la Lola Ganchillo ... Aquesta granadina entremeliada ha aconseguit convènce'm  per a col·laborar amb ella en un projecte que crec que quedarà preciós i que em té força enfeinada al taller.... Era realment una proposta a la que no podia negar-me!! Ara per ara  no us puc avançar gran cosa perquè ho presenta el proper dia 18 de gener i m'esperaré fins aleshores per a donar-ne més detalls.  Hi hem estat treballant de valent les darreres setmanes!! Només us ensenyo aquests dos fragments de la peça, que està realitzada en fotoceràmica i que és, en certa manera, una mena de mosaïc que combina imatge i text. Les peces estan realitzades en gres i cuites a 1260ºC.




 Però el que volia bàsicament és presentar-vos a la Lola, perquè és algú a qui admiro profundament tant a nivell artísic com personal. Que em demanés de participar en el seu projecte ha estat realment  un regalàs. Sensibilitat, creativitat, preofessionalitat, imaginació, compromís... la Lola és una persona que  crec que tal com viu crea i tal com crea viu. Al seu blog  podreu veure algunes de les coses que fa. Com la que us he ensenyat al principi, corresponent a la serie "Retratos de Familia '09", o aquesta altra...


La caída de la Casa Usher,Poe_02, ilustración/collage


o l'impressionant ciudad sin sueño, "boceto audiovisual", Lorca, el imaginario nocturno_stopmotion. No crec ni de lluny que sigui la darrera vegada que us parli de la Lola en aquest blog. El que fa m'agrada moltíssim, ... i el que pot arribar a fer, encara més! :-)



2 comentaris:

Armelle ha dit...

Feliç Any Nou, la bona salut i els millors desitjos per al 2011
Espero 18 de gener per veure l'exposició!

Eli Pastafangs ha dit...

Merci beaucuop Armelle!! Moltes gràcies!! :-)

Related Posts with Thumbnails