diumenge, 1 d’agost del 2010

Decisions...


 Hi ha moments a la vida, en què cal prendre decisions importants. Si no, és la vida mateixa qui les acaba prenent per tu... Pot ser que quan te n'adonis ja sigui massa tard. Jo espero haver-hi arribat a temps!!
Fa uns mesos vaig decidir que volia canviar el lloc que la ceràmica ocupava a la meva vida. Deixar de "fer ceràmica" per a intentar ser "ceramista", és a dir, intentar guanyar-me la vida fent allò que sé fer millor i que, a més, és el que més m'agrada fer del món. 
Durant molts anys he exercit de polígama laboral, combinant la ceràmica amb no sé quantes feines d'altra índole (algunes força interessants, tot s'ha de dir) però totes més aviat precàries. Era una dinàmica a la que m'havia acostumat tot i que no em convencia com a perspectiva de futur. Crec que durant anys, els prejudicis, propis i aliens, m'han cohibit a l'hora de prendre una decisió com aquesta. Però... pot una saber realment què significa ser alguna cosa si no ho intenta? Em calia de totes totes provar-ho. Total, posats a ser precaris a la vida, val més ser-ho per una mateixa que no pas fer-ho per a algú altre... 
Així que, a finals de maig, vaig deixar la meva feina (en un lloc on fan els millors pans de la ciutat i on m'he sentit realment a gust durant dos anys) i vaig emprendre el vol... Tenint en compte la situació de la ceràmica a casa nostra i la supercrisi que caracteritza el context actual, no estic pas massa segura de si la meva idea ha estat una decisió valenta o senzillament una temeritat... 

 
El cas és que, de moment,  he de dir que estic força contenta. A petita escala s'ha produït un fenomen curiós. Sense ni tan sols esbombar la notícia, han començat a arribar-me encàrrecs, l'un darrere l'altre. I un darrere l'altre he pogut dir que sí a tots. Sé que no és cap garantia tot plegat, però si més no, és un bon començament! Així que, estic animadíssima i disposada a treballar sense parar per a fer que la idea funcioni... Desitgeu-me sort! :)

12 comentaris:

ALAFIA. SAMUEL BAYARRI-RAFAELA PAREJA ha dit...

Eli,no es cuestión de suerte ,es cuestión de justicia, la "revolución cerámica" ha comenzado , algo se mueve y tú estas generando ese movimiento¡¡¡¡¡
Estamos contigo, aupa guapa¡¡¡

Anònim ha dit...

Qué bien!!, cuanto me alegro, eres una ceramista estupenda, felicidades por tu valentia.
Elena.

El meu llogaret ha dit...

Eli atenent la teva sol•licitud, et desitjo molta sort, però, el que més et desitjo és felicitat, i de segur que ja en tindràs i molta, per fer allò que més t’agrada.
Besos.
Cristina

Eli Pastafangs ha dit...

Rafaela, Samuel, Elena, Cristina mil gracias por los ánimos!!! La gente como vosotros sois referencia en este momento, en lo profesional y en lo personal.
Un petó ben gran!
Eli

maria ha dit...

Et desitgo molta molta sort!! és agradable de veure gent amb coratge i ganes d'arriscar-se. Sort, hores de feina intensa i no defellir en l'intent. Bon viatge pel món ceràmic!!

Eli Pastafangs ha dit...

Moltes gràcies Maria!! La feina intensa ja està en marxa i la sort m'ha d'acompanyar segur amb tants bons desitjos!
Una abraçada
Eli

CERÀMIQUES ha dit...

què t'he de dir baby!!!! pit i collons!!!!!!

muaaaaaaa

Eli Pastafangs ha dit...

Je, d'això de pit i collons tu sí que en podries donar "cursillos"... ;)
Un petonàs xula!
Eli

dani salinas ha dit...

molta i molta, i molta sort!!!!!
espero que continuem creuan-nos en aquest mateix cami.fins aviat.

Eli Pastafangs ha dit...

Què t'he de dir a tu Dani!!! Com qui diu ets el responsable de la meva primera feina en aquesta nova etapa ;)
una gran abraçada, guapo!
Eli

mar anton ha dit...

No habia visto esta entrada tuya, y eso que sigo tu blog a diario. Vaya par de eggs que has tenido....enhorabuena!!!!!! Seguro que te irá genial.

Un besote.

Eli Pastafangs ha dit...

Gracias niña!!
Ahí estamos, si quieres algo de verdad hay que ir a por ello!!
Petonet, guapa!
Eli

Related Posts with Thumbnails