dilluns, 9 d’agost del 2010

Escapada a Argentona


Dissabte vaig fer una breu visita a Argentona. Temps suficient per a saludar alguns amics que em va fer molta il·lusió retrobar, recórrer els carrers de la fira, donar una volta per l'exposició d'en Claudi Casanovas i, com no, comprar-me alguna petita cosa de ceràmica. Ara que ens arriba amb un regust amarg la notícia de l'anul·lació de la Fira de Sabadell, ens alegra especialment veure els companys que malgrat totes les crisis treuen la seva feina al carrer i visibilitzen el nostre ofici. Esperem que les vendes hagin anat molt bé i que tinguem Fira del Càntir per molts anys!



La fira acabava aquest cap de setmana, però fins el 19 de setembre encara podem anar a Argentona a veure
Les blanques. Monjoies per l’Odisseu  que és el títol de l'exposició de Casanovas que, en aquesta ocasió,  pren de punt de partida conceptual l'obra de l'escriptor català Agustí Bartra



"Odisseu és el protagonista d'un llibre de narracions en prosa, tot i que intercala llargs poemes, construït a partir del personatge d'Homer. Bartra mostra l'angoixa de l'exiliat que vol tornar al seu país. A través dels tràngols i de les il·lusions del seu reinventat personatge, el poeta va desgranant el desig de tornar a la terra natal on l'esperen la llar completa i el paisatge dels seus." 

És a partir d'aquí que, com sempre, Casanoves viatja al cor del fang. No us la perdeu!
Related Posts with Thumbnails