dimarts, 27 d’abril del 2010

Exposicions de Maig

Amb el bon temps sembla que floreixin les exposicions... Aquí teniu tres propostes que m'han fet arribar companys i companyes ceramistes: 


 
En primer lloc, a Barcelona, l’exposició MONS de joieria ceràmica, del ceramista Unai Cariñena, a l’Escola Llotja de Sant Andreu,  al C/ Pare Manyanet. Hi serà del 28 d’abril al 14 de maig. 


 ......


A l'Associació de Ceramistes de Catalunya, fins el 30 de maig, podrem veure-hi la Mostra dels Tallers de Ceràmica dels Centres Penitenciaris de Catalunya. En la mostra de ceràmica hi han participat els professionals i els interns, joves, adults i dones, dels tallers de tots el centres penitenciaris on es realitza aquesta activitat:
Joves, Quatre Camins, Brians 1, Brians 2, Homes, Ponent, Lledoners i Tarragona. amb peces realitzades pels interns. L'ACC es troba al C/ Doctor Dou, 7 baixos de Barcelona.



......

I si us moveu per les comarques de Girona, potser us pot interessar apropar-vos a Figueres i veure l'exposició "Empremtes de fum"...




 L' exposició mostra peces realitzades  pels alumnes de l'Escola- taller Ramon Fort decorades amb diverses tècniques relacionades amb el fum. Les trobareu a  l'Espai d'art ALJUB (sabateria Falgarona) al carrer Portella 2 de Figueres.
Related Posts with Thumbnails