dimecres, 10 de març del 2010

Novetats a internet...

 Alguna gent ja m'ha renyat una mica per aquesta desaparició sobtada de la blogosfera.... sí, fa moltes setmanes que no "bloguejo"... però han estat temps poc propicis per a l'escriptura internàutica. De totes maneres ja torno a ser per aquí!


I per donar notícia d'algunes novetats a la xarxa... Des de finals de l'any passat i intensificant cada vegada més la seva activitat, La gerra groga, ens acosta a l'actualitat ceràmica i a l'activitat dels alumnes del taller. Els qui vulgueu estar al dia, ja us hi podeu subscriure!



I la ceramista argentina Graciela Olio, de qui ja us vaig parlar força l'any passat quan va venir de visita per a impartir el seu curs de  tècniques ceramicogràfiques  a l'Escola Pau Gargallo de Badalona, ens anunciava fa poques setmanes l'actualització de la seva pàgina web. La pàgina de la Graciela es especialment interessant per a qualsevol persona que s'endinsi dins les tècniques d'impressió sobre ceràmica. 
Llicenciada en Arts Plàstiques i membre de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica (IAC) des del 2009, la Graciela ens ofereix al seu espai una interessant reflexió al voltant del que ella anomena l'objecte gràfic-ceràmic. També ens proporciona nombroses pautes per a desenvolupar tot tipus de tècniques d'impressió sobre ceràmica: calcomanies, fotocòpies, fotoceràmica... No està de menys esmentar la generositat que radica en l'esforç per difondre una bona part dels coneixements recopilats al llarg de la seva llarga experiència com a ceramista i com a docent a la universitat de Buenos Aires, sobretot després de poder constatar el secretisme que envolta algunes d'aquestes discipllines.


Related Posts with Thumbnails