dimecres, 10 de març de 2010

Novetats a internet...

 Alguna gent ja m'ha renyat una mica per aquesta desaparició sobtada de la blogosfera.... sí, fa moltes setmanes que no "bloguejo"... però han estat temps poc propicis per a l'escriptura internàutica. De totes maneres ja torno a ser per aquí!


I per donar notícia d'algunes novetats a la xarxa... Des de finals de l'any passat i intensificant cada vegada més la seva activitat, La gerra groga, ens acosta a l'actualitat ceràmica i a l'activitat dels alumnes del taller. Els qui vulgueu estar al dia, ja us hi podeu subscriure!I la ceramista argentina Graciela Olio, de qui ja us vaig parlar força l'any passat quan va venir de visita per a impartir el seu curs de  tècniques ceramicogràfiques  a l'Escola Pau Gargallo de Badalona, ens anunciava fa poques setmanes l'actualització de la seva pàgina web. La pàgina de la Graciela es especialment interessant per a qualsevol persona que s'endinsi dins les tècniques d'impressió sobre ceràmica. 
Llicenciada en Arts Plàstiques i membre de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica (IAC) des del 2009, la Graciela ens ofereix al seu espai una interessant reflexió al voltant del que ella anomena l'objecte gràfic-ceràmic. També ens proporciona nombroses pautes per a desenvolupar tot tipus de tècniques d'impressió sobre ceràmica: calcomanies, fotocòpies, fotoceràmica... No està de menys esmentar la generositat que radica en l'esforç per difondre una bona part dels coneixements recopilats al llarg de la seva llarga experiència com a ceramista i com a docent a la universitat de Buenos Aires, sobretot després de poder constatar el secretisme que envolta algunes d'aquestes discipllines.


Related Posts with Thumbnails