divendres, 26 de setembre del 2008

Youtube enfangat

Doncs sí, a Youtube hi ha una notable presència del fang en format vídeo, que va des de lliçons per fascicles -com les de Simon Leach- a demostracions de terrissaires de procedències i tècniques ben diferents, filmacions d'emblemàtics ceramistes com Hamada, Soldner, Artigues... -només per citar-ne algun- i fins i tot altres aportacions menys ortodoxes com aquesta. No us preocupeu els qui no enteneu alemany (si és que és alemany). Jo no en tinc ni idea i no m'ha costat gaire entendre-ho (almenys en essència!). L'he tret del canal de David Asterisco, un bon punt de partida per a trobar coses en imatge sobre ceràmica.


És el primer vídeo que penjo i no perquè no en tingués ganes. Senzillament no sabia com es feia... Gràcies Elena pel cop de mà, aquest va per a tu!

26 d'agost del 2011

Avui revisant escrits antics veig que el vídeo que vaig posar aquí ja no està disponible... Deixo una versió en italià que he trobat, a veure si aquest no desapareix!!

3 comentaris:

oeuf de Canard ha dit...

Muy bueno, te lo voy a fusilar para una entrada divertida. Me ha encantao. Gracias por tu apoyo a la Panificadora de Vigo Pastafangs. Figuramos a la cabeza de las aberracione urbanísticas en España. Menos mal que tenemos uno de los entornos más bellos que podemos tener. En Barcelona, hace no mucho, reutilizasteis un mercado y no me acuerdo del nombre. A ver si me lo recuerdas que lo quiero incluir en otra entrada para la panificadora.
Unha aperta, Pastafangs.

Eli Pastafangs ha dit...

Fusila, fusila... Fíjate tu, que el peludito era mi preferido, y va y es el ceramista de la familia!
Lo del mercado ahora no caigo pero si me entero ya te digo.
Besinhos pa Vigo!

Anònim ha dit...

¡Bufona!
¡Es buenísimo el vídeo! Jajajaja. Barbabello se llamaba el Barbapapá artista (o igual BarbaVello, porque era hermoso y peludo... ;-)
Un beso pastafangoso

Related Posts with Thumbnails