El dia d'obrir el forn ha arribat. Quan m'alço, el pirómetre encara marca 200ºC, així que per matar l'impaciència, amb l'Encarna anem a fer una caminadeta pel litoral, des de Calpe fins la platja de la Fustera. Quan tornem el forn està a 100ºC. La Nadia i el David han arribat a punt per al gran moment i l'expectació és màxima!!
Obrim la porta a poc a poc i ens emportem el primer disgust: un bol de fang negre de l'Encarna s'ha esberlat en trossos que semblen els grills d'una taronja... i mentre el mirem sentim un "clec" sec. Una altra peça s'ha esquerdat!! :-(
Decidim no treure res més. Tanquem el forn i marxem fora a dinar. Sembla que la trencadissa podria ser deguda a un xoc tèrmic, tot i que es manifesta especialment nociu només en algunes de les peces...
El meu esmalt celadon koreà ha quedat ben marró!
En canvi, els altres dos blavegen bastant...
Més resultats...
No estic gens descontenta de la "collita"... :-)
I per a rematar la tarda, fem alguna cuita de raku per a provar com queda amb la litografia a l'aigua que vam estar treballant ahir amb l'Encarna...
No està gens malament....
Ha estat una altra experiència genial a Marina Alta, amb l'Encarna i el Carlos i la resta de família i amics!!!
Demà toca tornar cap a Barcelona amb la maleta plena dels verds i blaus del celadon i amb el cap ple de bons records...
A reveure a tothom!!!
4 comentaris:
Eiiii, molt bonic tot!!!!
Ptnos.
No podia sortir lleig fet en un lloc bonic i rodejada de gent boniqueta!!!! :-)
Quins bons records...
Petonets Encarna!!!
Estic d'acord que són peces molt boniques. M'encanten els celadons, tant suaus i delicats.
Gràcies Marc!!! :-)
Publica un comentari a l'entrada