dimarts, 10 de setembre del 2013

L'Empordà escalfa motors!!!


L'estiu s'acaba però al Baix Empordà comencen a escalfar motors!! Abans de la cita amb la Rajoleria de Can Frigola, es couen algunes coses més, i totes força interessants... Una d'elles, com explicava a l'escrit anterior, el Taller Participatiu de Ceràmica Romana el cap de setmana del 21 de Setembre. Però és que el dissabte següent... la festa ceràmica continua!!



El  dissabte dia 28 de setembre, esteu tots convidats a la clausura de l'exposició de ceràmica del Marcos Pacheco al Museu Terracota de La Bisbal de l'Empordà. L'esdeveniment, servirà per a celebrar també el 60è aniversari del mestre Carlets rememorant la celebració que va tenir lloc fa deu anys, quan per a festejar els 50 es va erigir aquest espectacular Home de Foc. Amb la col·laboració de Nuria Efe, Javier Garcés, Josep Matés i, en aquesta ocasió també del propi Marcos Pacheco  la festa del foc està garantida!! 
I els qui  (com jo) encara no us hàgiu apropat a veure l'exposició, teniu ja dues bones raons per a no faltar a aquesta convocatòria!! No tenim excusa que valgui!!



Recordeu la cita: el dissabte 28 de setembre a partir de les 20h, al Museu Terracota de La Bisbal de l'Empordà. 
Ens veiem allà!!! :-)

Related Posts with Thumbnails