dilluns, 1 de juliol de 2013

Celadons a Marina Alta (II)


Les peces ja estan dins el forn i la caixa màgica va fent la seva feina. Només cal anar controlant els cremadors i, en el moment de la reducció, ajustar-los l'entrada d'aire. L'Encarna ha encès dues entrades de foc a les 6.30 del matí. A les 10.30 hem assolit els 550ºC. 

Cinquanta graus més i encendrem els dos cremadors que queden.  El forn només necessita un cop d'ull de tant en tant, així que ens permetem una mica de relax, i de pas recuperar-nos de la festa que una multitud de Blues Brothers va organitzar ahir nit a Benissa i a la qual vam tenir el plaer d'assistir!!! C:A 1100ºC tanquem l'entrada d'aire dels cremadors lleugerament. És la una del migdia. A les 16.15h assolim els 1245ºC. Apaguem cremadors i tanquem el forn per complet. Ara ja només quedar esperar! 

Aprofitem el dia per a experimentar amb la litografia a l'aigua. Algunes de les peces que imprimim, les courem demà en un rakú. Avui, com tots i cadascun dels dies que he passat en aquesta casa, també és un dia per a disfrutar de les arts culinàries de l'Encarna. Per a fer-vos una idea de com s'hi menja de bé a casa seva, només cal donar un cop d'ull al seu blog!! Us puc assegurar que les fotos no enganyen!!! Avui marinada i musclos de València (important destacar l'origen) per dinar, i al vespre seitons fregidets. Mmmmmm!!!


Related Posts with Thumbnails