dissabte, 24 de març del 2012

Funció desconeguda...


Aquesta setmana m'han portat aquestes peces per coure. Sabeu què són?? Tenen una funció molt concreta.... però jo no n'havia vist mai cap així abans... Abans que arribessin al taller ja havia estat convenientment informada de la seva missió... si no ho hagués sabut, no sé si ho hagués endevinat... Cadascuna està composta de dues parts. En una primera fase, només s'utilitza una meitat, cap per avall, i en una fase posterior ja es col·loquen tal i com les veieu... Havíen d'estar llestes abans de primavera per a poder cumplir el seu objectiu... Pot ser que a algú li resultin familiars, però no era el meu cas. Els que esteu tan peixos com jo... us atreviu a deduir per a què serveixen??  Us deixo el cap de setmana per a rumiar què poden ser! C-:  



Pròximament la resposta.... atenció als comentaris!!

7 comentaris:

Camil.la Pérez Salvà ha dit...

Ostres Eli, quin enigma, aixòés divertit....
La seva funció està relacionada amb alguna cosa de l'horta?

Anònim ha dit...

Ai... avui no podré dormir imaginant què pot ser !!!
Es per caçar grills?
Mmmm... quan ho sabrem ???
Petonets interrogatius.....

Elena Netalga ha dit...

O son botafumeiros o casitas para las abejas.
Seguro, vamos.
Petons, bufona.

maria ha dit...

jo em penso que són aixams d'abelles perquè hi dipositin la mel. ... la part de d'alt és gira i amb la calor la mel baixa,... diuen que és manera més ecològica de fer mel.
.... com són les casulaitats !!! l'Elisa una de les estagers que vaig tenir aques hivern en va fer un. El seu company és apicultor i resulta que volien fer-ne un de proba com els d'un ceramista apicultor francés ... vaig herrada?? ja m'ho diràs

Eli Pastafangs ha dit...

Em sap greu perquè no hi ha premi, però és això, són ruscs! C-:
Crec que funcionen tal com tu dius, Maria. L'apicultor que va idear aquest sistema justament és francès, probablement és força popular allà, sobretot en els cercles ecologistes... estic recopliant una mica d'informació sobre aquest personatge, aviat la penjo!!

Elena, botafumeiro noooo, casitas para la abeja Maia sí!! C-:

Muntsa, per fi ja pots dormir!! Em pregunto com es deuen caçar els grills... amb això no crec!! C-:

Camil·la, no sé si un hort és un bon lloc per a un rusc, no en tinc ni idea!! Em sonava que al teu bloc vas penjar fotos d'uns ruscs no fa massa, però no ho trobo... m'ho he inventat? O potser va ser a algun altre lloc...

Anònim ha dit...

hola! pastafangs! jo crec que són per les abelles, es a dir , és un rusc!!!! en vaig veure un molt xulo en un hort de Canet de Mar!!!!
visca les abelles, ara ja estan salvades!!!!

Eli Pastafangs ha dit...

Molt bé Rosa!! És exactament això!
Espero que tindrem abelles per sempre més!! C:

Related Posts with Thumbnails