diumenge, 31 d’octubre del 2010

Encara hi sóc!!


 Hola a tothom!! Fa dies que no dono senyals de vida però no m'ha passat res més enllà d'un no parar de fer feina que ha culminat en una mica de grip estomacal acompanyada d'una contractura a les cervicals que m'ha deixat a mig gas, però la cosa sembla que millora. Avui he fet feina des de casa... He posat al dia un altre blog que tinc. Alguns potser ja li heu donat una ullada, però la veritat és que amb prou feines li he fet publicitat encara... El blog www.elimoreto.blogspot.com és el meu "aparador virtual", un lloc per a poder mostrar el que faig. La peça acabada diguem. És un blog però està concebut més com una pàgina web. Per això no hi he inclòs comentaris ni el munt de gadgets típics dels blogs. És molt diferent del Pastafangs... El Pastafangs és el lloc on puc compartir aquesta passió amb gent que sé que entén el meu llenguatge, un lloc de difusió de la ceràmica i del fang en el seu sentit més ampli. Poc a poc, amb les aportacions que vaig rebent i el feedback que em va arribant, he  arribat a sentir que aquest blog no és només cosa meva sinó que és un lloc on d'alguna manera hi ha un munt de  gent. És el que més m'agrada del Pastafangs!
En aquestes setmanes d'absència virtual, abans que la grip i les cervicals m'aparquessin a casa, al taller he anat alternant la feina purament ceràmica amb estones de bricolatge. Ja va quedant un espai més que digne per a treballar!! També he reciclat molt de fang i, entre altres coses, he acabat un encàrrec que tenia pendent. Una pica per al lavabo d'un amic. Aquí podeu veure-la en procés.


Bé, n'hi ha dues perquè era la primera que feia d'aquestes dimensions i no les tenia totes. Hi havia una certa pressa i la precaució va ser encertada perquè en una d'elles es va obrir una bona esquerda! Avui justament m'he escapat un moment al taller per a poder-la entregar. A veure si quan estigui posada li faig una foto i aleshores us la podré ensenyar acabada. Crec que farà molt de goig :-)

5 comentaris:

am ha dit...

Els desitjo salut!(is this correct?)

Eli Pastafangs ha dit...

Almost!! :-)
I think you mean "Et desitjo salut". I guess translators work better with catalan than with polish... I really get funny readings when I translate your blog! It must be a complicated language but I really enjoy viewing the results of the woodfiring and the last porcelain pot was beautiful. Great work!!
Eli

am ha dit...

:)

Ateliê v.cardia ha dit...

Oi Eli.
potes bonitos, boa sorte com a sua loja virtual.
bjs Vicente.

Eli Pastafangs ha dit...

Muito obrigada, Vicente!! :-)
una abraçada
Eli

Related Posts with Thumbnails