dissabte, 4 de juliol del 2009

L'estiu comença fort! (Periferias i Domadores)

El juliol comença amb dues bones convovcatòries per als qui ens agrada fanguejar i compartir. Per als més tardaners: encara està oberta la matrícula per a qui s'animi a anar a Galícia al III Encuentro Internacional de Cerámica de Nigrán.


Amb el títol de Periferias 09, el col·lectiu Producciones accidentales i les Escoles Municipals de Ceràmica de Nigrán i de Vigo, han elaborat una proposta més que interessant: sis tallers amb la missió de trencar la barrera i vincular la ceràmica a altres disciplines. És una oportunitat única si donem un cop d'ull a la colla de professionals a qui s'ha convocat per a l'esdeveniment: Iñaki Alonso, Samuel Sacedo, Alejandro Gómez "Tiñas", Joaquim Pombal e Marisa Alves (centoecatorze), Juhki Tanaka i Carlets Torrents. Una conjunció que difícilment es tornarà a repetir.


Al blog que s'ha construit per a la ocasió s'expliquen detalladament cadascuna de les trajectòries d'aquests artistes i la proposta que presentaran a Periferias 09. No us serà fàcil triar-ne només una, però de fet, un dels punts més interessants de la convocatòria és que en algun moment es doni una interacció entre els diferents tallers, ... A tot això, només cal afegir-li que ara mateix, en plena canícula, Galicia se m'apareix com un lloc deliciós on estar! Les dates són del 13 al 18 de Juliol o de Xullo que li diuen allí ;)




I a Muel, un indret ben representatiu de la tradició ceràmica, i coincidint amb les festes de Sant Cristòfol, després de l'èxit de l'any passat, se celebra la segona edició de Domadores de Fuego. Un no parar d'activitats durant tot un cap de setmana, amb especial ènfasi en el tema de la cuita. El foc serà doncs l'element central, però també hi haurà altres activitats com passis de vídeo o el segon campionat de Tapacón. Tota la informació la teniu concentrada en un elaboradíssim blog, força ple de poesia i d'enllaços.



Bé, els més mogudets potser podeu fins i tot enllaçar totes dues activitats!!! Us ho deixareu perdre?


2 comentaris:

oeuf de Canard ha dit...

Gracias desde PERIFERIAS 09, por la difusión que nos prestáis.
Un abrazo,

Eli Pastafangs ha dit...

Un plaer... ;)
Eli

Related Posts with Thumbnails