dimecres, 1 de juliol del 2009

Kamigama


Noticies de la URSS de Gorbachov, del Barça de Shuster o de l'"Informe Semanal "de l'època de Rosa Maria Mateo recollides en els diaris de l'època, juntament amb una recopilació de la més recent actualitat, van treure fum al forn de paper que vam construir el diumenge passat a casa la Chisato. Un dia deliciós... emocions, aprenentatge i encontres que tard o d'hora havien d'arribar (un plaer conèixer finalment a la Rafaela Pareja i a l'Adolfo Giner).



Kamigama és un forn construit amb paper de diari que, alimentat amb carbó, pot arribar a assolir alta temperatura. Sol ser de dimensions força reduïdes i tant serveix per a bescuitar com per a la cuita d'esmalt.



Va ser una jornada ben interessant. Quan utilitzem la paraula experimental sempre queda implícita una certa dosi d'atzar com a element perfectament integrat al procés creatiu. Experimentar, en realitat, no és res més que jugar. Una forma de jugar, però que ens aporta coneixement. I jo crec que vam aprendre força coses el diumenge. Les possibilitats del kamigama són extenses. Si algú s'anima a provar-ho la propera ocasió és el 19 de juliol. Més informació al blog de la Chisato Kuroki.




Related Posts with Thumbnails