dimarts, 21 d’octubre del 2008

Fang a flor de pell


Qui més qui menys ens hem untat de dalt a baix amb fang alguna vegada, però, heu quedat tan macos i maques? Em venen al cap algunes imatges viscudes que no tenen res a envejar a aquestes, però la veritat és que no son ni de bon tros tan acolorides! Es tracta, com diu la introducció del powerpoint que em van enviar, d'una tribu que viu a una zona volcànica a les ribes de l'Omo, a Etiòpia, i que un fotògraf, Hans Sylvester, va estar fotografiant durant sis anys. Sobre el seu cos esvelt, com si fos una gran tela i amb la destresa dels seus dits, aquesta gent van escampant una rica paleta de terres pigmentades per tots els racons de la seva pell. He aconseguit extreure aquesta breu mostra (sí, es poden copiar imatges d'un powerpoint!) per a penjar-les al bloc.
Que us inspirin en la vostra propera enfangada... En vénen ganes, oi?




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eli.
El fotògraf diu si aquest embadurnament correspon a algun ritual de la tribu, o bé pel contrari forma part de la seva vida qüotidiana.

Santi.

Eli Pastafangs ha dit...

Doncs no en tinc ni idea... No venia la informació en el powerpoint, però serà qüestió d'averiguar-ho!

Anònim ha dit...

¡Bufona!
He visto esto y, claro, me he acordado de ti.
(NO mires la publicidad ni las cositas que hay entre el post y los comentarios; son guarreridas, no se miran, nooo...)
Besos.

Eli Pastafangs ha dit...

Obviamente no voy a preguntarte qué andabas tu haciendo por ahí...! Hay que ver cuantas formas diferentes de enfangarse ... habrá que hacer otro post al respecto. Gracias, guapa!
Petonet

Related Posts with Thumbnails