diumenge, 17 de desembre del 2017

INTENSIU AMB ENCARNA SOLER PERIS: El joc de sake




“Les Coses wabi- sabi són expressions de temps congelat . Estan fetes de materials que són visiblement vulnerables als efectes del temps, la pluja, la calor i el fred en un llenguatge de decoloració, oxidació, desenllustrament, taques, torsió, contracció, marciment i esquerdat. Les seves cicatrius, rascades, esgarrapades , bonys , escrostonaments i altres formes de desgast, són testimoni del seu ús i abús. Tot i que les Coses wabi- sabi puguin estar a punt de desmaterialitzar-se ( o materialitzar-se) -són extremadament subtils, fràgils o dessecades- , encara conserven un caràcter fort i un equilibri intacte.” 

Leonard Koren 



Partint de la seva interpretació de la filosofia wabi-sabi, la ceramista Encarna Soler Peris realitza peces úniques de gran bellesa i caràcter. En aquest curs, aprendrem a elaborar alguns objectes amb la tècnica del buidat que ella utilitza sovint per a realitzar les seves peces.

Programa

10h
Presentació del taller. Demostració de la tècnica

11h a 13.30h
Elaboració de dues peces amb la tècnica del buidat:

*Botelleta de sake
*2 gotets

13.30h a 14h
Acabat de les peces i valoració dels resultats.

Data i horaris:
Diumenge, 4 de Febrer de 10 a 14h

Preu: 44 euros.

Lloc: C/Portugalete 4 (Barcelona)

Si us ve de gust regalar algun d'aquests cursos aquestes festes, contacteu amb nosaltres i us expliquem com ho heu de fer! Li farem arribar el val regal a la persona escollida o us l'enviarem per a que el pugueu imprimir i regalar-lo!!

Més info: elimalva@yahoo.es / 680928069 (Eli)



Related Posts with Thumbnails