diumenge, 17 de desembre del 2017

INTENSIU AMB ENCARNA SOLER PERIS: CHAWAN, EL BOL COM A METÀFORA



El chawan és el bol utilitzat en la cerimònia del te al Japó. Aquesta peça, d’una aparent simplicitat, conté una profunda càrrega simbòlica i formal. La cerimònia del te té un alt contingut filosòfic i espiritual, i a través del chawan ens apropem amb naturalitat a aquesta manera d’estar al món. 

La ceramista Encarna Soler Peris, ens explicarà els secrets d’aquesta peça tan especial en la que el mestre prepara meticulosament el te matcha seguint una tradició milenària. 
Res és casual en el chawan i res és superflu. 

Programa

10h
Presentació del taller. Preparació per part dels alumnes de  dos bols a l’estil Rakú.  Prepararem el fang i pujarem les parets dels bols.

12 h
Mentre esperem que s’assequin lleugerament les peces, veurem  una demostració de l’acabat d’un chawan, ja en duresa de cuir, assenyalant la importància dels elements principals:  boca, fons i peu.
Tallat de les peces per definir forma i textura.

13h
Dinar.

14 a 17h
Acabat de les peces i valoració dels resultats.

Preu: 70 euros.

Dates i horaris:
Dissabte,  3 de Febrer de 10 a 17h

Lloc:
 C/ Portugalete 4 (Barcelona)

Si us ve de gust regalar algun d'aquests cursos aquestes festes, contacteu amb nosaltres i us expliquem com ho heu de fer! Li farem arribar el val regal a la persona escollida o us l'enviarem per a que el pugueu imprimir i regalar-lo!!

Més info: elimalva@yahoo.es / 680928069 (Eli)

Related Posts with Thumbnails