dimecres, 24 d’octubre del 2012

Vigo 2012


Això meu amb Vigo i la seva gent és ben bé una història d'amor que cada vegada va a més. Va començar amb Periferias l'any 2009, va continuar l'estiu del 2011 quan vaig tornar a Nigrán a donar uns cursos de fotoceràmica i aquest pont del Pilar no ha fet més que ratificar-ho...


La gent de Vigo m'ha rebut un cop més amb els braços oberts i m'ha donat com sempre el millor d'ella mateixa. Només cinc dies però hi ha hagut temps per a tot. Primer dia de retrobaments fantàstics, de passejar, de veure i olorar l'Atlàntic, d'anar d'exposicions a ESPAZO EMAO de l'Escola d'Arts i Oficis i a la Fundació Laxeiro, de passeig per Casco Vello amb deliciosa parada obligada al Buqué i fi de la nit al sempre entranyable Choco. Sí,  un primer dia molt complet!!! C:



Després d'un segon dia més reposat, el dissabte vaig estar donant un curs de Litografia a l'aigua al Tinglado, un lloc que fa poquet que funciona però que promet convertir-se en un nou eix promotor de la ceràmica a Vigo. La litografia a l'aigua és una tècnica que vaig descobrir a través de la Graciela Olio. És d'aplicació molt senzilla i crec que és una eina molt útil per a qualsevol ceramista. Va ser un plaer compartir aquests coneixements amb tota la gent que va venir al curs i que van aportar la seva creativitat per a enriquir encara més les possibilitats d'aquesta tècnica.  (Més fotos del curs al blog de LA BARBOTINA.)



No volia marxar de Vigo sense passar per Alfar i veure l'exposició LA MESA aquest cop parada pel ceramista Toño Perez:  un conjunt de peces de porcellana sorgides del torn que ens remeten a una forma d'expressió de la ceràmica molt essencial. 




El darrer dia vaig voler passejar tranquil·lament per la ciutat, tornar a caminar pels carrers que havia descobert l'any passat...








Fins la propera Vigo!! Ata a próxima !!

4 comentaris:

encarnasoler ha dit...

m'ha semblat molt interessant!!!
La propera vegada m'agradaria molt fer aquest curs
No t'oblidis d'avisar-me,,
Un petó super gran!!!!

rogerbcn ha dit...

quina entrada més bonica!!!!
una abraçada ben forta i fins aviat!

Eli Pastafangs ha dit...

Encarna, ja farem un intercanvi de coneixements quan tornis de Mashiko!!
petonets guAPA!

Gràcies Roger!!
Una abraçada gran per a tu també (-:

emilia ha dit...

ELI EL PLACER HA SIDO NUESTRO, ya formas parte de Vigo, nos vemos pronto y gracias por esta entrada tan entrañable
Bicos

Related Posts with Thumbnails