dimarts, 6 de setembre de 2011

Taller de Rajols a les Gavarres


  Aquest cap de setmana un bon grapat de gent s'ha fet un fart de pencar a les Gavarres... 
 

 I és que, a jutjar per les xifres, el taller participatiu de cairons ha estat tot un èxit: ni més ni menys que 1.900 cairons en un cap de setmana!!!En aquest àlbum de Picassa podeu veure un fantàstic reportatge fotogràfic, del qual he extret les imatges que acompanyen aquest escrit: https://picasaweb.google.com/102335450772588691361/TallerRajolsALesGavarres#


És realment bonic de veure!! Tots aquests rajols s'han elaborat seguint les indicacions del mestre rajoler Joan Ferrer. S'han utilitzat 6.000 kg de terra local, concretament de Vacamorta (Corçà). Us recomano fer un clic aquí. Veureu un resum gràfic molt interessant que explica totes les etapes en l'elaboració dels cairons. Em sap greu no haver-hi pogut anar... però no es pot estar en tot! 


En tot cas, la cuita que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d'octubre la rajoleria de can Frigola, sí que no me la penso perdre!! :-)

Ah, una mica més i me n'oblido... El Consorci de les Gavarres ens convida al VII Aplec de Sant Cebrià dels Alls que es celebrarà el proper diumenge 18 setembre. Serà una bona oportunitat per visitar l’església ja que normalment està tancada al públic. S'aprofitarà l’acte per a difondre les imatges que en Quim Paredes va enregistrar al dissabte al matí. Ja ho sabeu!!!
Related Posts with Thumbnails