divendres, 13 de maig de 2011

Subtileses negres a la galeria de Vilà Clara


El dilluns vaig fer una visita a l'exposició de ceràmica negra de Ricardo Campos i Rosa Rosell a la galeria d'art de Vilà Clara. Son peces d'una gran elegància en les formes i la decoració negre sobre negre és d'una gran subtilesa.  


Havia vist d'altres vegades les peces d'en Ricardo i la Rosa en fotos, però he de dir que vistes en directe són peces que guanyen enormement. La seva és una bellesa difícil de fotografiar...


Cal mirar-la de prop per apreciar tots els matisos que ens ofereix una tècnica tan acurada.A banda de l'exposició, val la pena passejar-se una mica per la botiga Vilà Clara. La seva llarga trajectòria els avala, i tenen una bona selecció de peces de ceràmica utilitària i artística.  Són gent que no només venen ceràmica, també la fan i això els sitúa en una posició de coneixedors del tema que els porta a cuidar la peça i el ceramista. No hi veureu aquells pilons de ceràmica amuntegada, cada peça té la seva importància a la seva estanteria i si topeu amb els propietaris podreu gaudir amb ells d'una bona conversa sobre ceràmica amb coneixement de causa.
Related Posts with Thumbnails