dimecres, 25 de maig del 2011

Les propostes de CERCO 2011 (II)

 Trabalhos de Sofia Beça

I més coses a CERCO... L'exposició Cinco autores portugueses inclou obra de Cecília de Sousa, Heitor Figueiredo, João Carqueijeiro, Sofia Beça i de Virgínia Fróis, aportant una mostra de l'actualitat ceràmica contemporània lusa.

Forma Perdida de Cecília de Sousa

L'artista portuguesa Ana Cruz Rocha, menció honorífica en el Premi CERCO de l'any passat, també exposa en el marc de Cerco 2011, a la Galería Antonia Puyó.




L'exposició de Kwon Sang In i Lee Ki Joo,  Modern ceramic art of korea és una de les que realment em sap greu perdre'm. No sovint tenim l'oportunitat de veure ceràmica contemporània provinent de tan lluny...


I una altra que també em perdré i em farà ràbia... Carne cruda de l'Alberto Andrés. De l'alberto Andrés en podria dir moltes coses, però ja les diu ell i millor al seu blog i en aquest vídeo, on parla d'aquesta exposició.


I moltes més coses passaran a CERCO... Exposicions, esdeveniments ceràmics i una fira, on per cert, vull apuntar la presència de l'estant de la Camil·la Pérez Salvà que aportarà obra de  Maria Bofill , Joaquim Espuny, Cristina Guzmán Traver, Madola, Yukiko Murata i de Camil.la Pérez Salvà.

Podeu consultar-ho tot aquí, o millor aneu-ho a veure!!!

Related Posts with Thumbnails