dimarts, 22 de febrer de 2011

Taller d'experimentació fotoceràmica dicromatada 19 i 20 de Març de 2011Per fi, el dia ja torna a ser prou llarg com per  poder tornar a convocar un dels meus cursos de fotoceràmica! Serà els dies 19 i 20 de març. Aquí us deixo el cartell i la informació. Els lectors i lectores del Pastafangs sou els primers a saber-ho :-) Les places són limitades... Si voleu veure imatges d'altres cursos o de treballs realitzats amb aquesta tècnica, podeu fer clic aquí.

Taller d'experimentació amb fotoceràmica dicromatada
19 i 20 de Març del 2011

Jugant amb la llum del sol: una introducció a la tècnica fotogràfica de la
goma dicromatada aplicada a la ceràmica
 

Programa

Explicació teòrica:
  • Origen, història i bases de la fotografia amb goma dicromatada.
  • Variables que intervenen en el procés: tipus d’emulsions (goma aràbiga, cola blanca...), negatius, temps d’exposició, superfícies (pastes d’alta i baixa temperatura, engalbades, texturades...)
  • Possibilitats d’acabats: esmaltat, colorejat, exposicions successives...
Posada en pràctica de la tècnica:
  • Preparació de l’emulsió, aplicació i revelat. Veurem com influeixen algunes de les diferents variables que intervenen en el procés.

Experimentació:

  • És hora d’experimentar, de jugar... Ara que ja coneixem la tècnica, l’aplicarem sobre diferents superfícies, amb diferents emulsions, amb negatius que podem fer al taller...

Catàleg d’errors:
  • Explicació dels errors que apareixen amb freqüència en l’aplicació de la tècnica i com corregir-los. Es donaran pautes per a continuar treballant la tècnica als respectius tallers.


Impartit per Eli Moretó Alvarado 
Preu: 85 euros
Horari: dissabte 19 de 10 a 17h i diumenge 20 de 10 a 14h
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: 
680928069 (Eli) elimalva@yahoo.es
Related Posts with Thumbnails