dilluns, 18 d’octubre del 2010

Eve Ariza a Barcelona

 
Los Vacíos Urbanos és segons la seva pròpia definició:  "Un espai  per a pensar la ciutat. Intervencions artístiques, antropòlegs urbans, crítics arquitectònics, fotògrafs de la quotidianitat, sociòlegs presents i persones que trepitgen terres cada matí".
La ceramista Eve Ariza exposa dins el marc d'aquesta mostra col·lectiva que ha organitzat aquest espai i que tindrà lloc el proper dijous 21 d'octubre al C/ Milà i Fontanals 44-46 a partir de les 18.30. Les obres exposades  sorgeixen d'una reflexió sobre el buit urbà definit de la següent manera: "El vacío urbano, descrito “formalmente” como espacio urbano remanente de la dinámica urbana; terrenos vacíos o subutilizados que no se desarrollan en la plenitud de su potencial, contrariando el principio de función social de la propiedad, aparece como posibilidad. Pero: ¿Cuántos espacios “llenos” se adaptan demasiado bien a esta descripción ?
¿Cuántos espacios “vacios” no se identifican con esta supuesta subutilización o no plenitud de su potencial a pesar de las apariencias? ¿Qué es realmente un vacío urbano?".
S'exposaran totes les obres rebudes en aquesta convocatòria oberta que només posava com a condicions un límit en la mida (un DIN A4 màxim) i un valor de venda entre 0,60 i 6 euros.



Eve Ariza és una artista amb un missatge plàstic potent i iconoclasta que emergeix des de les terres andorranes per a donar color i humor a la ceràmica més jove d'aquest país. Podeu fer-vos una mica millor a la idea si feu una visita al seu blog  on podreu donar un cop d'ull a tot el que fa. L'alternativa més llaminera és veure en viu la seva contribució a l'exposició de  Vacios Urbanos. Alguna cosa em diu que l'Eve no presenta obra ceràmica en aquesta ocasió, però independentment del material, segur que valdrà la pena deixar-nos sorprendre un cop més per l'agudesa de les seves creacions. Els que esteu lluny de la ciutat no teniu excusa ja que a partir del dia 22 podeu visitar-la també en versió virtual. Teniu tota la info aquí.

2 comentaris:

Ateliê v.cardia ha dit...

Eli Olá gostei do Trabalho e fazer o seu blog.
IAChE Eu Bem Roupa OS legal e OS botão Coelhos.
Espero que você entenda ou VOCÊ português.
beijos Vicente.

Eli Pastafangs ha dit...

Hola Vicente!
Gracies per les teves paraules, entenc més o menys el portugues escrit... I tu el català? :-)
una abraçada i felicitats pel teu blog, hi ha coses molt interessants!
Eli

Related Posts with Thumbnails