dilluns, 17 d’agost del 2009

Xoias

Participar en esdeveniments com Periferias té un alicient, a banda de l'aprenentatge en si, que és el de les coneixences. En aquest sentit van ser uns dies molt fructífers i estic encantada de la gent que hi vaig conèixer.
Una d'aquestes persones va ser la Marta Armada. La Marta és dissenyadora i creadora de joies en les que la ceràmica és un dels materials principals. Les seves peces són d'una senzillesa exquisida. Podeu fer-vos un passeig per la seva web i comprovar-ho personalment.




La setmana passada la Marta va estar per aquestes terres, i vam poder compartir unes bones estones per la ciutat intercanviant impressions sobre les nostres experiències ceràmiques. Les joies que veieu aquí a dalt són de la col·lecció Namibia, que tenen el seu origen en una llarga estada de la Marta en aquest país africà farà un parell d'anys.


I de record de la visita, la Marta em va deixar aquest fermall que amb la intensitat dels seus colors trenca la negror de la meva nova ronyonera. Des que l'hi vaig posar ja no sóc capaç de concebre els dos objectes per separat!
I parlant de coneixences perifèriques, també us deixo un parell d'enllaços de blogs amb cosetes interessants:
el de l'Elena de Madrid, que va ser una fantàstica companyia en el viatge d'anada i també companya al taller d'en Yuhki:
i el de la Mar, també de Madrid, i ja una experta en acció i performance després de participar al taller d'en Carlets:

6 comentaris:

elena ha dit...

hola Eli, me encanta tu blog.
besos.

Eli Pastafangs ha dit...

Gracias!!!
Petons :)

rogerbcn ha dit...

que maca la web i el que fa la Marta Armada!
gràcies, salutacions i feliços dies que queden d'agost

Eli Pastafangs ha dit...

Ei Roger! Sí, eh? m'encanta especialment la col·lecció de Namibia. Demà marxo un parell de dies a la Costa Brava, això sí que em farà feliç :) (és que aquesta calor no s'aguanta!!)
una abraçada

marta ha dit...

Gracias Eli, qué bonito¡¡

y tambiém a Rogerbcn


Moitos bicos
dende o noroeste¡¡¡

Eli Pastafangs ha dit...

De ná! Aquí ya etsmos esperando esa expo "amb candeletes" que se dice ;)
Petons del nordest!!

Related Posts with Thumbnails