diumenge, 30 de novembre de 2008

Taller en marxa!

El temps ha passat ràpid des del darrer escrit. Però la meva inactivitat bloggera no té una altra explicació que l'increment d'acció per una altra banda: el taller.
De fet, avui és un gran dia per a mi: en una mena de miracle, aquest matí he pogut escoltar aigua ressonant per les tuberies del taller i l' he vist brollar per primera vegada per l'aixeta del lavabo. Mil gràcies al "superlampista" que finalment ho ha fet possible!!!


Si, la foto és molt cutre, però és que no us podeu imaginar el que significa poder oblidar-me d'anar a cada dia a la font i desmantellar per fi el muntatge de carretons i garrafes de plàstic que m'han servit per proveir-me d'aigua tots aquests mesos...
Perquè el cas és, que malgrat tot, no he esperat fins avui per a posar-me en marxa. En aquestes setmanes l'activitat al taller ha estat rellevant: primeres fornades, primeres peces... Només m'han aturat els símptomes d'una grip de rigor amb la que encara m'estic barallant...
Les primeres incursions amb el forn nou de moment són satisfactòries. Després de les cuites preparatòries en buit, vaig fer una primera fornada de bescuit i una segona d'alta que em va servir sobretot per a fer proves i veure com es comportaven els meus antics esmalts amb aquest forn.


I també el torn ha començat a girar de nou! Aquí sota podeu veure la primera producció assecant-se als estants que em vaig fer fa unes setmanes... La cosa comença a rodar així que aquí em teniu en marxa... refredada però feliç!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Eli.
Et desitjo molt bones fornades en aquest nou taller.
Moltes felicitats.

Una abraçada.
Santi.

PASTAFANGS ha dit...

Merci Santi!
Lo dolent de tenir aigua és que se't pot innundar el taller que és el que em va passar el dia després de publicar això, però per sort ja està tot sec... No hi ha com tenir ganes de voler una cosa per a aconseguir-la, no importa el que passi!!
PEtons

netalga ha dit...

¡Bufona! Ya me contó Ali lo de tu inundación, joder, qué mala pata...
Te mando besos escurridos y un abrazo calentito y seco.
:-)

Related Posts with Thumbnails