INTENSIU DE TORN
EL BOL A LA CUINA
Presentació
Hi ha moltes peces que fem servir a la cuina que tenen per base la forma del bol. En aquest curs, treballarem aquesta forma bàsica de diferents maneres per a obtenir peces tan diverses com el morter, el suribachi, el colador o el bol de fer mescles.
Per a aquest curs cal una mica d’experiència prèvia al torn, però si has pujat ja uns quants bols pel teu compte, podràs apuntar-te sense problema! Si teniu qualsevol dubte al repecte m’ho podeu consultar. Els grups reduïts permeten respectar la diversitat de nivells i que cadascú aprengui al seu ritme!
DATES
GRUP A (dimarts tarda)
29 de SETEMBRE, 6, 13, 20 i 27 d’OCTUBRE del 2020
GRUP B (dijous matí):
1, 8, 15, 22 i 29 d’OCTUBRE del 2020
Horari:
matins de 10.30 a 13.30
tardes de 17 a 20h
LLOC
El curs tindrà lloc al C/ Portugalete 4 baixos de Barcelona
GRUP A (dimarts tarda)
29 de SETEMBRE, 6, 13, 20 i 27 d’OCTUBRE del 2020
GRUP B (dijous matí):
1, 8, 15, 22 i 29 d’OCTUBRE del 2020
Horari:
matins de 10.30 a 13.30
tardes de 17 a 20h
LLOC
El curs tindrà lloc al C/ Portugalete 4 baixos de Barcelona
Per a més informació i inscripcions:
elimalva@yahoo.es o 680928069 ( Eli)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada