diumenge, 16 de novembre de 2014

Crònica tardana de Terrània 2014


Els passats 26, 27 i 28 de setembre, va tenir lloc la cita anual de Terrània. Novament vaig tenir el gust de compartir-hi estand amb la ceramista Penélope Vallejo. La química funciona i això que una fira sempre és una experiència intensa!! :-)
Però ja he comentat en més d'una ocasió que la fira de Montblanc no és un esdeveniment qualsevol. Són molts els al·licients que la fan especial. En primer lloc, l'eficiència i dedicació de l'organització, que, he de dir-ho, és excel·lent. L'equip de Terrània aporta millores a la fira any rera any, posa totes les facilitats als participants i fa un esforç considerable per a que l'assistència de visitants sigui un èxit. Això no és gaire habitual en la majoria de convocatòries (en perjudici de tothom...).A banda d'això, o potser gràcies a això, l'ambient entre companys de fira és cada any molt agradable, i, vendes apart, Terrània és un lloc de trobada de ceramistes de nivell, participants i visitants, cosa que, per si sola, ja la fa prou interessant.

A això cal sumar-hi les exposicions paral·leles, com " We are lost in Montblanc"de Xavier Montsalvatge...


i les que va presentar la Natàlia Ferré a la seva nova galeria...

Demostracions de tècnica amb en Lluís Heras al torn...


... o l'Eva López explicant el seu procés amb la porcellana.


També va haver-hi tallers participatius de tota mena. Per a la canalla ...


...taller de torn, amb la Montse Llanas...


La performance "Gelats calents" del grup Ignició...... i un llarg etcètera. Si ens hi volen, hi tornarem l'any que ve, i si voleu passar, ens veiem allà!!!

Related Posts with Thumbnails