dimarts, 22 de juny del 2010

Obres mestres a l'ACC

 
Aquests dies s'acumulen coses per explicar però escassegen els moments de poder-li dedicar una mica de temps al blog...
Tanmateix hi ha coses que urgeixen: queden ja poquets dies per a poder contemplar les peces que Samuel Bayarri i Rafaela Pareja tenen exposades a l'ACC (Associació de Ceramistes de Catalunya, c/Dr Dou 7 de Barcelona). Teniu temps fins el dia 30 d'aquest mes. He trigat una mica en apropar-m'hi jo mateixa, però després de passar per allà aquest matí, no puc deixar d'insistir que hi aneu. La visita val realment la pena!!
En aquesta ocasió, el Samuel i la Rafaela han titulat  la seva exposició "Entre el agua y el fuego".



Ara que vaig curta de temps diria quatre coses mal dites que no estarien a l'alçada de l'obra exposada, però crec que a ningú que  li agradi la ceràmica el deixaran indiferent les exquisides geografies texturades de la Rafaela o els contrastos d'impecables sigil·lades que recobreixen les peces del Samuel. 


Prefereixo deixar-vos aquests quatre tastets de l'exposició i animar-vos ferventment a que assaboriu la resta abans no sigui massa tard. Em quedo amb les ganes d'aprofundir una mica més en els universos respectius d'aquesta parella de ceramistes... De tota manera, estic segura que no trigaran gaire a donar-nos bons motius per a fer-ho.



Ah, abans d'acabar, recordar-vos que el Samuel i la Rafaela també signen com Alafia un blog ple de coses interessantíssimes. Doneu un cop d'ull també als cursos d'estiu que ofereixen, són temptadors, eh? :) 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es un placer que los colegas conecten con tu forma expresión, pero todavía mas emocionante es que lo expresen con estas palabras,
un abrazo.

ALAFIA. SAMUEL BAYARRI-RAFAELA PAREJA ha dit...

Ely,el anterior comentario es de tus amigos Samuel y Rafaela.

Eli Pastafangs ha dit...

Rafaela, Samuel, un placer poder ver vuestras piezas por aquí!! Que vaya muy bien ese verano ALAFIA y a ver si coincidimos en una de esas bien pronto.
Un abrazo grande, guapos!!
Eli

Related Posts with Thumbnails