dimarts, 23 de desembre de 2014

Regala l'experiència de la ceràmica!!!


Preparant regals per Nadal... paquetets sorpresa amb una experiència ceràmica dins. Són els cursos degustació, que podeu regalar o us podeu regalar a vosaltres mateixos!!


Per Nadal, o en qualsevol ocasió especial durant l'any!!! : )

dimecres, 17 de desembre de 2014

Ceràmica en vídeo: cuita Can Frigola 2013


Us presento el darrer vídeo que he penjat a Vimeo. Tot i que ja fa més d'un any que el vaig gravar, fins fa poc no vaig trobar el moment d'editar-lo. Aquí està i el vull compartir amb tothom. Crec que reflecteix prou bé el que va passar en el darrer dia de la cuita de Can Frigola.Vimeo és una plataforma que permet penjar i compartir vídeos. No és la meva vocació, però si és una eina que em permet difondre la causa ceràmica, benvinguda sigui, així que us convido a visitar el meu espai en aquest lloc: 
 Espero que us agradi!


dimarts, 9 de desembre de 2014

Imaginaris: el procés


El procés ho és tot. 
Procés vol dir temps, el temps necessari que no sempre tenim... 
vol dir treball, que no sempre ens sembla productiu...


El procés és, per essència, aprenentatge. L'aprenentatge implica reflexió.


 Reconèixe'ns en allò que fem és imprescindible com a fi...


... com ho és acceptar que de vegades no ens reconeixem en el que surt de dins....


 ... i també saber disfrutar quan allò que fem ens representa...
entendre tot això i seguir...

el procés és infinit!

dimecres, 3 de desembre de 2014

El pintor sense pressa: Giorgio Morandi


Giorgio Morandi va néixer el 1890 a Bologna (Itàlia). Mai va allunyar-se de la seva ciutat, on va viure sempre a la mateixa casa amb la seva mare i les seves germanes. Allí va dur una existència hermètica i allà va  morir el 1964. La seva, va ser una vida tranquil·la i apartada, pròpia del que podria ser un tímid patològic.


Pots de ceràmica, ampolles de vidre, quincalla... tots aquests objectes humils que tenia al seu estudi i que apareixen repetidament als seus quadres,  no eren en realitat el veritable tema de la seva obra. Per a Morandi, no és important l'objecte en sí, sinó la manera com el percebem.Podia passar setmanes, mesos, decidint com havia de ser la composició, com havia se ser la llum... després executava la pintura amb rapidesa. El gest segur i immediat és fàcilment reconeixible en la pinzellada.


Tot i així, Morandi està permanentment insatisfet amb la seva pintura. Mai pinta per als altres, pintar per a ell és un acte íntim per a assolir el misteri de la vida, però una vegada i una altra sent que falla en l'intent. El cos de la seva obra, constitueix una reflexió íntima sobre la percepció.
Related Posts with Thumbnails