divendres, 27 de juny del 2014

Preparant el curs de Pintura i Ceràmica



Al taller hem estat preparant el curs de Pintura i Ceràmica que comença la setmana que ve. Aquest ha estat un any de col·laboracions pel que fa a cursos i n'estic molt contenta. En aquest cas, tenia moltes ganes d'afrontar el tema de pintura i ceràmica i com que ja fa un temps que cada setmana aprenc molt anant a les classes de la gent d'Itaca vaig proposar-los de fer aquest curs conjuntament.



Una sessió de preparació conjunta ja em confirma l'encert de la proposta. Des de l'experiència en el camp de la pintura, el Xavi aporta frescor i espontaneïtat creativa. Una energia que segur que es contagiarà al llarg de les classes!! :-)


Treballarem a partir de tècniques tradicionals com la sobrecoberta estimulant el plaer d'experimentar, obrint les possibilitats d'aquesta tècnica per a que cadascú hi trobi un camí que s'adapti a les seves necessitats.


Si algú s'anima encara hi ha places!!
Podeu contactar a elimalva@yahoo.es o 680928069 (Eli)

dijous, 12 de juny del 2014

INTENSIU PINTURA I CERÀMICA



T'agrada pintar i vols provar un suport nou i molt interessant?? Aquest estiu, juntament amb ItacaTaller d'Art, us proposem un curs superinteressant!!

Un curs per descobrir el plaer de pintar sobre diferents bases ceràmiques i per descobrir l'acció del foc sobre les nostres pintures quan les introduïm al forn!

Tot un món per descobrir; la relació entre pintura i ceràmica. La forma i el color i la permanència de la peça cuita. Picasso, Miró, Barceló, grans artistes que han experimentat en aquest món ens omplen de referències a partir de les quals divertir-nos i experimentar.

Us animeu?? :-)
Related Posts with Thumbnails