dilluns, 28 de maig de 2012

dijous, 24 de maig de 2012

Apunts per a una exposició (I)


 
"Miro moltes vegades dos gerros de Llorens Artigas que tinc a casa. Potser quan estic una mica cansat i llavors mirant-los em sobrevé una gran pau. La forma estricta i l'abrandament somort de la matèria m'acompanyen una estona. He retornat a un món antic i de sempre, a molts anys endarrera o a cap, no ho sé.""A les parets hi ha olis i dibuixos que em diuen coses i se'm fixen en el temps; són història i projecte, de vegades massa història. En els gerros tot això s'esvaeix i no compta. Un dia vaig escriure que el secret de l'art del nostre ceramista era que no deia res. Volia dir naturalment que ho deia tot amb el seu silenci, que era una simple presència com el cel blavíssim d'un dia de vent o l'escorça granulada del arbre que acaricies."Text: Joan Teixidor 
(Extret de la introducció del catàleg de l'exposició dedicada al Josep Llorens Artigas que es va fer al Palau de la Virreina del 10 de Novembre al 10 de Gener del 1982.)
  

Artigas. L’home del foc
17/04/2012 - 02/09/2012 | Sala d’exposicions La Pedrera
Horari:  De dilluns a diumenge, de 10 a 20h 

Preu Gratuït


dimarts, 22 de maig de 2012

CURSO DE EXPERIMENTACIÓN FOTOCERÁMICA


                                  

                                                   Del 30 de junio al 1 de julio de 2012

                                                  Impartido por Eli Moreto.
Este curso ofrecerá al participante una introducción histórica de la fotografía artesanal sobre papel y cerámica, con el funcionamiento de sus variables en el proceso:
- Componentes de las emulsiones artesanales
- Negativos
- Tiempos de exposición
- Posibilidades en cuanto a color de la imagen
- Superficies
- Revelado de la imagen
- Acabados
La puesta en práctica de la técnica, consistirá en la preparación de la emulsión la aplicación y revelado, experimentando con las diferentes variables. Probando sobre distintas superficies cerámicas, papeles u otras.
También se abordara la teoría de trasferencia de fotocopias, con sus diferentes tipos, practicando sus distintas aplicaciones.
                          
Horario: de 10:00 a 14:00 h. y de 16:00 a 20:00 h.
Precio: 140 €
Más información en www.alafia.info/cursos/   
Related Posts with Thumbnails